Vänner

Varje samhällsförändring, varje rörelse, varje steg mot en bättre morgondag, tar form när människor träffas och arbetar för ett gemensamt mål. Tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer än vi någonsin skulle kunna på egen hand.

Det är därför Klean Kanteen® samarbetar med och stöder dussintals organisationer som arbetar för att skydda människor och vår planet. Vårt nätverk av vänner sträcker sig över hela landet och ut i världen och omfattar allt från små städers miljöutbild¬ningsprogram till nationellt hyllade ledare i opinionsbildning för hälso-och miljövård,. Vi arbetar även med musikfestivaler och privata företag kända världen över för sitt samvetsgranna sätt att göra affärer.

Vi väljer våra samarbetspartners mycket noggrant och ägnar betydande resurser för att stödja det arbete de gör. Vi har också mycket nära relationer med dem och arbetar året om med samarbetsprojekt som rör hälsa, hållbarhet och miljömedvetenhet.

Klean Kanteen® är också stolt medlem i 1% for the Planet, vilket innebär att vi donerar ett minimum av 1% av vår totala omsättning till miljövård och utbildningsinsatser av ideella organisationer bland våra officiella partners och andra organisationer. Vi är stolta att främja och stödja arbetet av så många inspirerande aktivister runt om i världen.

One Percent for the Planet