Why Choose Klean? Safe, Healthy, Durable, Eco-Friendly

"The Original" rostfria stål Flaskan. År 2004 introducerade Klean Kanteen ® den första flaskan gjord av rostfritt stål för att ge människor ett tryggt, hälsosamt alternativ till plast. Vårt löfte till dig och vår planet driver allt vi gör. Från våra rostfria skapelser till företaget vi vill bevara, är vi är fast fokuserade på uppgiften att göra hälsosamma, högkvalitativa varor som troget kommer att ersätta en livstid av engångsartiklar

Healthy, Safe Bottles

Sunda och säkra Rostfria Lösningar, det är vad vi gör.

Klean Kanteens har alltid tillverkats av giftfria material, med stora öppningar, mjuka avrundade hörn och gängor så att de är lätta att rengöra. Rostfria lock och andra korkalternativ finns tillgängliga i alla möjliga stilar.

.

BPA Free

Giftfria Material

Du behöver aldrig oroa dig för materialvalet i en Klean Kanteen. Vi har gjort forskningen åt dig och valt ett högkvalitivt, 18/8, livsmedelsgodkänt rostfritt stål och BPA-fri polypropen # 5 (i korkarna). Rostfritt stål behöver inte en inre epoxy skyddshinna som i aluminium flaskor, så det rostfria materialet absorberar inte smaker eller gör att din dryck smakar skumt.

Rounded Corners

Mjuka Hörn och Gängor

Det är lätt att rengöra Klean Kanteens eftersom de var genomtänkt utformade med sina mjuka rundade hörn och avsaknad av skarpa vinklar där smuts eller bakterier kan fastna. Vi använder också stora, mjuka gängor som gör den lätt att rengöra så att smuts, bakterier och annat skräp inte har en plats att fastna och gro på.

Large Mouth

Funktionella Stora Öppningar

De stora öppningarna i våra flaskor, matlådor och muggar sväljer stora isbitar och underlättar för enkel rengöring. Du kan handdiska alla våra produkter och många av dem är diskmaskin säkra.

100% Stainless Interior

100% Rostfri Miljö

Alla våra flaskor och matlådor har rostfria invändiga alternativ så din dryck aldrig behöver exponeras för plast. Vår matlådor kommer standardutrustade med lock som garanterar en tät, rostfri insida för att bevara smak och skapa en 100% rostfri miljö.

No Liner

Smakfri

Det livsmedelsklassifierade 18/8 rostfria stål vi använder behöver inte vara invändigt fodrade med plast eller epoxi som i en aluminiumflaska, så du behöver aldrig kontrollera eller vara orolig att insidan av din Klean Kanteen fortfarande är säker och intakt. Eftersom våra lösningar i stål inte har någon epoxyliner, absorberar den inte smaker eller göra att din dryck smakar illa.

Handcrafted, Quality Steel Kanteens

Våra produkter är handgjorda och konstruerade för att hålla.

När du köper en Klean Kanteen du får en handgjord lösning utformad för att hålla en livstid. Vi använder en mycket hög kvalitiv metall som kommer att förbli rostfri i årtionden.

Handcrafted

HHandtillverkad Kvalitet

Varje Klean Kanteen är gjord av delar av rostfritt stål svetsat ihop för hand och sedan elektropolerats för en slät, blank insida.

Lifetime Warranty

Tillverkade för att Hålla en Livstid

Väggarna i våra flaskor, matlådor och muggar är märkbart tjockare än de flesta av våra kopior. Det är en genomtänkt balans mellan vikt och hållbarhet, så att det inte lätt blir bucklor. Om du tar hand om din Kanteen, kan den hålla en livstid.

.

Made from 18/8 Stainless

Rostfritt för Alltid

Allt rostfritt stål är inte detsamma. Vi gör våra produkter med en extremt hög kvalitiv metall så våra flaskor stannar rostfria och blanka evigt.

Eco-Friendly, Reusable, Recyclable Bottles 1% for the Planet and B Corp

Inte bara ett "Feel Good" alternativ.

Våra produkter är framåtskridande, funktionella i sin design som utför sin uppgift mycket bättre än papper, plast och alternativ i aluminium. Inte alla ersättningar till engångsbruk är skapade lika - det är avgörande för Klean Kanteens uppdrag att endast erbjuda ansvarsfulla lösningar som är utformade med hälsa, säkerhet och hållbarhet framför allt!

.

Refill, reuse, reduce, refuse!

Påfyllning och återanvänd din flaska, matlåda eller mugg istället för att köpa engångsbruk, håller tusentals flaskor, pappmuggar och andra objekt från att komma in i avfallsflödet, våra vattendrag och våra hav. Lova dig själv att vägra engångsbruk.

Ansvarsfullt Tillverkade

Vi arbetar tillsammans med vår produktionspartner i Kina för att uppnå och passera de starka miljökrav som införts för att skydda jorden, vatten och luft samt att minska miljöpåverkan av tillverkningsprocessen.

Rättvisa arbetsförhållanden

Vi besöker våra fabriker regelbundet, ibland utan förvarning, för att se till att våra arbetstagare som handtillverkar varje produkt behandlas väl och betalas rättvist. Vi kräver rättvisa arbetsnormer, inklusive den etiska behandlingen av fabriksarbetare, barnarbetsregler, lönförmåner, hälsa och säkerhet.

Våra vänner

Vi samarbetar med ett antal likatänkande organisationer, företag och ideella organisationer som gemensamt arbetar för att åstadkomma miljömässig och social förändring. Vårt nätverk av partners och vänner sträcker sig runt om i världen. Vi är också en stolt medlem av 1% for the Planet och vi är ett certifierat B-Corporation företag.